Cum să alegi puful potrivit nevoilor tale

Distractive, colorate sau uni, cu pattern, mai moi sau mai tari și în zeci de forme. E greu să alegi un singur puf și mai greu să-l alegi pe cel potrivit ca să-l aduci la tine acasă.

Viața se petrece, zilnic, într-un mod alert și se întâmplă (nu de puține ori) să te găsești în situația de a vrea să te trântești pe ceva moale and to just let go. Sau când ajungi acasă și vrei să stai pe fotoliu și să-ți ridici picioarele pe un obiect care parcă aștepta toată ziua ca tu să faci asta.

Pufurile sunt acolo când avem cea mai mare nevoie. În living, camera copilului, la un party afară, în grădină sau chiar la job în sala de recreere. Versatil, mobil, ușor, fun devine pe nesimțite un obiect omniprezent în spațiile în care ne petrecem timpul.

  • Nu doar tu simți nevoia de relaxare. Prietenul tău patruped se poate bucura împreună cu tine de un pui de somn pe un puf generos. @Fabrica de pufi

Am încercat pe cât posibil să ne rezumăm la un număr decent de modele pe care să ți le arătăm pentru ca variantele sunt nelimitate. Dar mai important de câte modele sunt este felul în care tu poți să îl folosești, bazat pe stilul tău de viață, locație, spațialitate și încadrare în stilul încăperii.


1. Pufi mari și comozi

O să începem cu tipologia cu care suntem cel mai familiarizați când auzim cuvântul puf. Însă, nu te grăbi să consideri că sunt clasicele modele. Astăzi te poți bucura de multe tipuri, forme și dimensiuni ale pufului preferat iar pe unele le poți chiar personaliza cum sunt cele de la Fabrica de pufi. În plus multe dintre ele sunt impermeabile, ceea ce le face numai bune de scos afară, cum sunt cele de la Pouf.

Fun și impermeabili

Modulari, tip fotoliu

Comozi și cu spătar

Customizabili


2. Pufi cu design special

Dacă spațiul nu-ți permite un puf mare sau dacă vrei doar unul fun, care să îți adauge un plus de confort in cameră atunci avem variante și pentru tine. Fie că ești mai atras de stilul boho, modern sau eclectic sunt o mulțime de variante care se vor incadra perfect în camera ta. Pufii devin aproape indispensabili atunci când ai nevoie de un loc de stat extra pentru musafirii tăi, atunci când vrei să-ți odihnești picioarele sau cand vrei să creezi un punct focal în cameră.

Eleganți și eclectici

Moderni și urbani

Boho chic și din materiale naturale

Grafici și fresh


3. Pufi pentru copii

La categoria drăgălașenie cu siguranță pufii pentru copii vor câștiga chiar și inimile adulților. Sub formă de animăluțe sau cu printuri fresh și jucăușe, pufii pentru cei mici sunt irezistibili.

Cu print în culori vii

Cu forme de animale pufoase


4. Pufi pentru animaluțul de acasă

Pufii pentru animăluțul de acasă pot fi din materiale mai elegante, impermeabile sau cu husă detașabilă. Oricare ar fi alegerea, acestrea se încadrează perfect în casă și o să-ți facă pet-ul să se alinte în propriul lui nor. Cele de la Fabrica de pufi sunt cu husă detașabilă și se pot și personaliza cu numele prietenului necuvântător.


Concluzie

  • Sunt un milion de motive pentru care pufii sunt soluția ideală când îți dorești un obiect fun, ușor, confortabil, mic și compact numai bun de adus în camera în care îți petreci ziua.

Surse: https://www.vivre.ro/, https://pouf.ro/, https://www.lazyboy.ro/, https://nordashop.com/, https://www.thehome.ro/, https://www.fabricadepufi.ro/, https://www.nationalofficefurniture.com/