3 locații la mare pe care să nu le ratezi vara asta

Vara asta este mai specială din punct de vedere al călătoritului și mai ales cel în străinătate, așa că este lesne de înțeles de ce ne redirecționăm atenția asupra destinațiilor de la noi din țară, și ce destinații.

Ok, poate nu e exact ca în Grecia, dar cu siguranță atmosfera e similară în urmatoarele locuri pe care ți le vom prezenta..


1. Spanish vibe

Începem cu o destinație exotică prin denumire și nu numai. Situată pe o plaja izolată, Hacienda de Mare din Olimp dispune de 18 camere (la care menționam și un balcon propriu din care ai vedere la mare si la padure) și de toate facilitățile de care ai nevoie pentru o vacanță relaxantă într-un cadru minimal: piscina, baie proprie, wi-fi, parcare, loc de joacă, sezlonguri gratuite, etc.

Cât despre locuri pentru luat masa, variantele sunt generoase, diverse iar mancarea gustoasă. Nu ezita le faci o vizită și să guști din preparatele restaurantelor: Los Amigos (cu specific spaniol), Casa Di Mare (specific italienesc) sau Flying Fish (specific pescăresc cu meniu a la carte)


2. Taste like holiday

Dacă ești o persoană mai boemă si îți place să-ți petreci vacanțele în cadre romantice, look no further. Arome 22 este locul pentru tine și partenerul/a tău/ta.

Hotelul de 4 stele se află în Eforie Sud la 200 m de plaja și îți oferă atât piscina (cu bar) ți cadă cu hidromasaj cât și o gradină în care poți să iei masa și să te bucuri de un moment de umbră citind în liniște o carte atunci când soarele arde prea tare.

Mâncarea preparată cu ingrediente locale, muzica ambientală și servirea excelentă te vor convinge că ai facut alegerea potrivită.


3. Closer to the moon

Pentru cei care au încă înclinații rebele și vor să-și petreacă zilele pe plaja plină de viață din Vama Veche, au acum o locație noup în care se odihnească după o noapte furtunoasă.

Recomandăm The Moon Villas pentru spiritele vamaiote care vor un serviciu de calitate (da, chiar și in Vamă) într-una din camerele fresh și minimal cu balcon propriu cu vedere la mare.

Aflată la 200 m de plaja Amphora, se află fix in centrul distracției (aviz fanilor Expirat). La The Moon Villas te poți relaxa bând o cafea (gratuită) pe terasa lor foarte community friendly, cu flori și banchete personalizate iar interacțiunea cu băieții care dețin locația îți vor reconfirma că spiritul Vămii nu s-a pierdut.Concluzie

  • Vacanțele și concediile sunt menite pentru relaxare, explorare și crearea unor momente de neuitat. Vara asta poți să ai parte de toate acestea dacă alegi locația potrivită pentru tine.

Surse: https://www.facebook.com/themoonvamaveche, https://www.facebook.com/arome22/, https://www.haciendademare.ro/, https://www.diamondcollectionhotels.gr/