3 modalități inspirate prin care poți să-ți amenajezi un colț de living

Dacă te găsești în momentul în care ai amenajat în mare parte livingul dar simți că ceva îi lipsește, că e neterminat avem pentru tine 3 soluții salvatoare, ready to buy.

Ai cumpărat canapeaua, biblioteca, masa de cafea, o lustră și un covor și când credeai că ai terminat de amenajat livingul. Surpriză! Ceva pare că lipsește și nu îți poți da seama exact ce. Vrei mai mult, poate un colț de citit, sau un colț cu șemineu și bibliotecă sau poate doar o zonă de mini bar pentru oaspeți.

Noi ți-am pregătit 3 moodboarduri, fiecare cu o listă de cumpărături care te ajute în a-ți imagina cum ar putea să arate și să coste.


Colțul cu bar

După o zi lungă de muncă, sau în weekend când inviți apropiații la masa acest colț o să anime atmosfera. După ce vei prepara rapid un cocktail o să vezi, cu siguranță partea plină a paharului.

Noi i-am oferit un pic de glam cât să nu treacă neobservat, în culori prețioase de auriu și cupru, cu inserții de sticlă și un pic de contrast prin prezența negrului are de toate și e gata de mixat. A, nu am uitat nici de muzică, pentru un strop de autenticitate am inclus un pick-up în mix.

Dă click pe titlul din poze și vezi de unde le poți cumpăra!

Colțul de citit

Cel mai întâlnit colț din casele oamenilor este probabil cel de citit, pe care câteodată se mai odihnesc și hainele sau poate și pisica. Tocmai pentru că este foarte zen, are și un fotoliu comod, cu pătură și perne, te invită la un moment de liniște.

Așa am abordat și noi această zonă, și am pus accentul și pe bibliotecă ce poate fi sub forma unor etajere metalice suspendate, sau sprijinită de perete sau poate a unui raft în formă de copac! Am ales materiale naturale (lemn natur, lut, iută, bumac), lumină numai bună pentru citit (sub formă de carte) și lampadar. Nu am uitat nici de plante, artă și nici de măsuța pentru ceai sau cafea. O zonă smart, zen și practică.

Dă click pe titlul din poze și vezi de unde le poți cumpăra!

Am ales materiale naturale (lemn natur, lut, iută, bumac), lumină numai bună pentru citit (sub formă de carte) și lampadar. Nu am uitat nici de plante, artă și nici de măsuță pentru ceai sau cafea. O zonă smart, zen și practică.

Colțul cu șemineu

Dacă ai un șemineu probabil că te-ai întrebat deja cum îl poți decora și cum ar trebui să arate piesele de mobilier din jurul lui. O piesă statement ca acesta atrage în jurul lui o compoziție de alte obiecte care contribuie la o atmosferă de relaxare și meditație.

Noi credem că se poate să decorăm această zonă ceva mai glam-industrial decât ar putea niște buturugi sau un coș de răchită. Astfel o putem integra în amenajarea generală a casei, fară să facă notă discordantă. Poate fi și o zonă de discuție la un pahar de vin, seara, adunați în jurul focului, sau în cazul nostru al lumânărilor.

Dă click pe titlul din poze și vezi de unde le poți cumpăra!


Concluzie

  • Dacă ți-au plăcut sugestiile noastre și vrei să vezi mai multe astfel de colțuri de casă amenajate sub o tematică sau într-un stil anume, scrie-ne și bucuroși o să venim cu sugestii și moodboarduri originale. Pentru mai multă inspirație din casele amenajate de cititorii noștri, aruncă o privire în categoria denumită Colțul preferat din casa ta.

Surse: https://jysk.ro/, https://www.bonami.ro/, https://www.vivre.ro/, https://www.pinterest.ca/, https://www2.hm.com/ro_ro/casa.html, https://www.somproduct.ro/, https://unsplash.com/