5 idei care să te ajute cu organizarea spațiului în hol

Holuri și spațiile de trecere din casa ta sunt punctele la care nu te gandesti neaparat cum sa le amenajezi, poate nu din prima, oricum.

Așa ca nu de multe ori se întamplă să ajungă sufocate de obiecte mici și mari, de la bicicletă, pantofi lăsați în ușă, genți sau jucăriile copiilor, cumva ca într-o piesă de teatru fiecare așteptându-și momentul să-i vină rolul.

Noi ți-am pregătit în acest articol 5 idei care să-ți vină în ajutor atunci când vrei să le organizezi (dar să le și găsești apoi) și evident să fie plăcute ochiului.

  • Culorile pastelate și calde împreună cu materialele naturale fac din camera copilului tău un ambient de veșnică vacanță.

1. All in one

A opta pentru o unitate all-in-one care combină un rând de haine, unul cu depozitarea încălțămintei de pe hol și un loc de șezut va maximiza spațiul funcționând în același timp și ca o zonă atractivă.


2. Transformă o consolă în măsuță de așezat cheile

Consolele sunt o idee inteligentă și elegantă de depozitare pentru hol, creând un punct focal, care servește, de asemenea, unui scop practic. Opteză pentru un design de consolă cu diferite compartimente și astfel vei încuraja organizarea, deoarece sertarele, ușile sau polițele pot avea scopuri diferite, fie ca depozitare de plicuri, umbrele sau alte elemente esențiale vieții cotidiene.

Pentru a menține o senzație minimalistă, alegeți o consolă cu o siluetă simplă și cuplez-o cu o oglindă pentru extra eficiență și pentru un efect maxim adaugă în compoziție si o plantă.


3. Hol îngust, soluții slim

Dacă îți place ideea unei console, dar holul tău îngust nu permite acest lucru, rezemarea unui raft tip scară de perete poate fi acel accent cu aspect rustic și o alternativă excelentă.

Scara poate veni sub diferite forme: cu rafturi pentru așezarea plantelor decorative și depozitarea obiectelor esențiale; un cârlig pentru a ține cheile cât mai la îndemână și nu în ultimul rând îți poți arunca liniștit/ă și jacketa pe una dintre treptele scării.


4. Creează un design unic cu soluții de depozitare pentru biciclete

Spre frustrarea unora, bicicletele sunt încă adesea depozitate pe hol din lipsă de spațiu și datorită proximității față de intrare. Un suport de perete bine ales oferă soluția perfectă de depozitare pentru biciclete; ținându-le în afara drumului tău dar în timp ce sunt încă la îndemână și departe de riscul de a fi furate. Dacă ai norocul să ai o bicicletă cu un cadru elegant, montarea acesteia pe un suport poate face chiar și o caracteristică unică de design.


5. Folosește un sistem modular pentru haine și încălțăminte

Un sistem modular este o idee excelentă pentru depozitare în hol, deoarece îl poți personaliza în funcție de spațiul și nevoile tale. Rafturi cu bară de haine, polițe, sertare și sisteme pentru încălțăminte din care rezultă nenumărate combinații interschimbabile. Ne place aspectul îngrijit pe care îl poți obține cu o astfel de compoziție – foarte contemporan.

Concluzie

  • Holurile sunt de fel spații de trecere, care necesită optimizare. După ce rezolvi partea practică nu uita să adaugi și frumosul în ecuație.

Surse: https://ecoro.wordpress.com/https://ecoro.wordpress.com/, https://stiintasitehnica.com/, https://despremobila.wordpress.com/, https://www.pinterest.ca/